Снимка:ПетелПрокурор Георги Чинев  от Окръжната прокуратура Бургас даде подробности за

...
Снимка:ПетелПрокурор Георги Чинев  от Окръжната прокуратура Бургас даде подробности за
Коментари Харесай

Днес тледат мярката на обвинения за жестокото убийство в Бургас

Снимка:Петел

Прокурор Георги Чинев  от Окръжната прокуратура Бургас даде детайлности за злокобното ликвидиране в Бургас. Късно в сряда полицията в морския град откри разчленено тяло на млад мъж, който издирваха от две седмици. За отвличането на 28-годишния Юмер Мехмед в понеделник беше задържан бургаския брокер на недвижими парцели Станимир Рагевски, събощава " Нова ".

„ На 6 август дамата, с която Юмер е живеел на брачен начела, е подала сигнал за изгубването му. Към  настоящия миг от наличните доказателства би могло да се твърди, че на 4 август обвиненият Рагевски съзнателно е умъртвил жертвата в жилище. Той е прострелял Юмер в тила.Тялото е било разчленявано с режещ инструмент в продължение на няколко дни. Трупните остатъци са сложени в чували и след това в бидони ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” Георги Чинев.

Към сегашния миг не може да се каже дали е имало съучастници, разгласи прокурорът.

Днес се чака да бъде гледана мярката за неотклонение на Станимир Рагевски. Прокуратурата ще изиска непрекъснат арест.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР